PROFESSIONALS

CLARA DARDER

 

Títol de Monitora i Directora d’oci i temps en Creu Roja Joventut de Barcelona. Títol d’Animació Sociocultural pel Institut d’Animació i Esplai de l’Ajuntament de Barcelona (IMAE). Diplomatura d’Educació Social per la UAB. Postgraduada en Intervenció en família amb dificultat social, per la UAB.

Practitioner, Màster, Trainer i Coach en PNL, Institut Gestalt de Barcelona. Certificada com Didacta en PNL per l’Associació Espanyola de PNL (AEPNL). Màster de Teràpia Gestáltica, pel Espai de Gestalt de Barcelona. Membre adherent de la AETG (Associació Espanyola de Teràpia Gestalt). En procés de realització de la Tesina. Màster de Teràpia Breu Estratègica, en el Institut Gestalt de Barcelona. Màster de Teràpia en Pedagogia Sistèmica, Institut Gestalt de Barcelona. Màster de Coaching Esportiu: Mestratge i supervisió, en el Institut Gestalt de Barcelona. Coach certificada per la International Coach Federation (ICF). Màster en Constel·lacions Familiars i Organitzacionals en el Institut Gestalt de Barcelona. Formada en Salut Sistèmica amb Stephan Hausner, en el Institut Gestalt de Barcelona. Especialització en Constel·lacions Organitzacionals, amb Joan Corbalan, en Impuls Talent Institut. Formada en Coaching Wingwave, en el Institut Gestalt de Barcelona i certificada per Besser-Siegmund-Institut.

Terapeuta del grup per a joves SOK KI SOK, en el Institut Gestalt de Barcelona. Creadora de grups de joves, durant 25 anys, en diferents entitats a Catalunya. Creadora del Mètode SOK Ki SOK. Responsable d’activitats educatives: Casal de Joves del Raval, C. c. El Carmel, els centres penitenciaris: La Model i Trinidad, i diverses empreses del sector oci. Professora formativa en Adecco Training, Fundació La Caixa, Creu Roja, A. M. Rosa Sensat, Fundació Pere Tarrés, Escola de l’Esplai, TENO, ACELLEC, Exposicions BCN, CATAC-USTEC, CET 10, Ajuntament de Cerdanyola, Associació Cultural NEÓ, Ajuntament de Barcelona, CRP de Barcelona i Ayutamiento de Madrid. Formadora en àmbit universitari: Facultat Blanquerna, Universitat Ramon Llull, en la Facultat de Ciències de l’Educació de la Universitat Autònoma de Barcelona. Teràpia individual i grups de joves, en l’Espai Gestalt. Realització d’activitats educatives al ICUB de Barcelona, IMEB de Barcelona, Diputació de Barcelona i Departament d’Educació de la Generalitat. Formació en PNL per a metges i personal sanitari, per a les farmacèutiques: Merck, Ordesa, Abelló, Alter, Stalergens, Nestlé i Boirón, a Barcelona, Sevilla, Bilbao i València. Creació i direcció del Centre terapèutic ISAF: Institut de Salut i Assessorament per a la família. Directora de Projectes Educatius en la Fundació Propedagògic.

ELISA CAMPMAJÓ

 

Llicenciada en Filologia alemanya i Esment Específic en Filologia clàssica, per la UB. Postgrau en Màrqueting digital & Inbound Màrqueting, en INESDI. Postgrau en Estratègia i Competitivitat regional, per la UPC. Postgrau en Tècniques i gestió de les relacions sociolaborals, per la UOC. Postgrau en Nutrició i dietètica esportiva, en ANEF. Màster de Teràpia Gestáltica, en l’Institut Gestalt de Barcelona. Membre Adherent de l’AETG (Associació Espanyola de Teràpia Gestalt). Practitioner en PNL, en l’Institut Gestalt. Programa d’Acompanyament Contemplatiu en la Mort (ACM) basat en Mindfulness, en l’Institut Nirakara. Programa MBSR de Reducció d’estrès basat en Mindfulness, en l’Institut Nirakara. Instructora de Meditació i mindfulness zen, en Zen Kannon Barcelona. Programa Happy Teachers per a ser formadora acreditada d’Escoles despertes, en l’ICE de la UB. Formació completa (dos nivells): Escoles despertes: mindfulness aplicat a l’educació, en l’ICE de la UB. Intervenció estratègica escolar amb Marc Beyebach, en l’Institut Gestalt. Formadora de Disciplina Positiva. Membre de PDA i ADPE. EQ Practitioner en Intel·ligència emocional, per Six Seconds.

maite
gonzalez

 

 

Llicenciada en Ciències de la Informació per la UAB. Estudis de Doctorat en Periodisme, Universitat Pompeu Fabra, no finalitzats. Certificació en Coaching Co-Actiu pel Co-Activi Training Institute (USA). Coach Professional Certificada (PCC) per la Federació Internacional de Coaching (ICF). Estudis de Coaching d’Equips i Relacions (Organizations and Relationships Systems Coaching). Coach Wingwave Certificada. Coaching d’Emocions: Especialització en Coaching per a nens i joves, acreditada per ICF. Estudis de Lideratge pel Co-Activi Training Institute. Estudis de Teràpia del So.
Formació en Teràpia de l’Ànima. Màster en Codis Sagrats, per la Mentor University, Miami. Formació en Psicosomàtica Aplicada. Màster en Respiració Conscient, en curs, per l’Institut de Respiració Conscient, diploma per l’Acadèmia Europea de Neurociència, Economia i Humanitats, en curs. Formació en Mentoring, per la Fundació Nous CimsFins al 2018 experiència com a Periodista, Redactora, Coordinadora de Continguts, Responsable de Comunicació, directora de Projectes i directora d’Esdeveniments Esportius i Competicions D’Alt Nivell (Copes del Món) en diferents empreses. 2018-2020: Responsable de Formació en CTI-Spain, Escola de Coaching (Co-Activi Training Institute, Delegació d’Espanya). Actualment: Coach individual amb consulta privada i per a organitzacions com Creu Roja Internacional, United World Coaches o Up With Women (el Canadà).
Formadora per a Barcelona Activa en els cursos Coaching d’Orientació Laboral per a Joves. Mentora en la Fundació Nous Cims per al Programa Zing. Facilitadora de Formacions i Tallers de Coaching a escala nacional i internacional, a escala individual i a través d’Adecco.

SANDRA roigé

Graduada en MK i RRHH al CESF Barcelona. Grau Superior d’Educació infantil. Formada en Lideratge i gestió d’equips amb una experiència de 25 anys en el món empresarial al càrrec dels equips. Formada en Constel·lacions familiars sistèmiques i constel·lacions i Coaching organitzacional per l’Institut Gestalt Barcelona. PNL – Creantum Girona, Coaching i Neurolideratge. Intel·ligència emocional aplicada a l’equip, tècniques i sistemes en les organitzacions , estils de direcció i moments de canvi a càrrec de Taller de recursos. Tallers d’educació en intervenció a l’aula. Títol d’assistència sanitària intervenció immediata Nivell II Creu Roja. Flors de Bach – institut Bach. Introductori SAT – fundació Claudio Naranjo. Mare de tres fills i sòcia fundadora d’empresa dedicada al sector nàutic i l’oci.

 

AJUDANTS

NOUR PRIMS

Soc en Nour Prims i col·laboro al Sok Ki Sok! I estic estudiant la Formació en en Teràpia Gestalt a l’Institut Gestalt de Barcelona.

 

rOUç SEGURA

 

Soc la Rouç i col·laboro al Sok Ki Sok! Aquest curs començaré el meu tercer any de Grau Superior d’Art a La Massana. I he iniciat la formació de Practitioner PNL al Institut Gestalt de Barcelona.

Miriam GonzÁlez

 

Soc la Mimi i col·laboro al Sok ki Sok! Aquest any he començat els meus estudis a l’escola de cinema ESCAC, i la formació de pracicioner en PNL.